Wie zijn wij?

Verstraete Cleaning is opgericht door Elroy Verstraete in 2013. Ons bedrijf is gevestigd in Hoofdplaat en het werkgebeid is in de regio West en Midden Zeeuws-Vlaanderen. Wij staan voor kwaliteit en een transparante samenwerking. Wij werken op een veilige manier en zorgen voor een optimaal resultaat. Ook werken wij uitsluitend met biologisch afbreekbare producten, zodat uw houtwerk/kozijnen hier geen schade aan ondervinden.


Bij het ramen wassen gaan wij verder dan de standaard glazenwasser. Wij reinigen ook de kozijnen en zorgen dat de raamdorpels schoon zijn. Dit alles om te zorgen dat uw exterieur van het huis er spik en span uitziet. 


Naast het schoonmaken van ramen reinigen wij ook uw dakgoten en zorgen voor dat uw exterieur van uw huis netjes en verzorgt er uit ziet. Hierbij kunt u denken aan overstekken/boeiboorden schoonmaken + behandelen. Het reinigen van dakkapellen en serre's en alle overige schoonmaakwerkzaamheden. 


Vraag nu vrijblijvend een offerte aan via het contact formulier en wij komen op gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken. 

 
E-mailen
Bellen